Cea de-a XII-a editie a Zilelor Municipiului Craiova, pentru care Primaria a alocat un buget de aproape 1,2 milioane de euro, va incepe in duminica seara cu doua spectacole de teatru si o serie de concerte sustinute in Piata Mihai Viteazul, transmite corespondentul NewsIn.

Deschiderea oficiala a Zilelor Municipiului Craiova va avea loc la ora 19.00, in Piata „Mihai Viteazul“, prin intonarea Imnului Craiovei si alocutiunea primarului Antonie Solomon. Vor urma apoi o serie de concerte sustinute de artisti precum Lavinia, Celia, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, dar si trupa Holograf, iar la final craiovenii vor putea admira un foc de artificii.

Tot de la ora 19.00, sunt programate doua spectacole de teatru, "Hamelin, legea tacerii" - la Teatrul Liric "Elena Teodorini" si "Se cauta un tenor" - la Teatrul National "Marin Sorescu".

Pentru cele sapte zile de sarbatoare ale orasului, Primaria Craiova a alocat in acest an un buget de 42 de miliarde de lei, iar capul de afis il reprezinta concertul formatiei Scorpions in Banie. Pe langa legendara trupa, la Craiova vor mai canta Chris Norman - ex-solistul trupei Smokie, Zdob si Zdub, Lavinia, Celia, Andra, Monica Anghel, Marcel Pavel, Holograf, Keo, Blaxy Girls, Iris, Alex, Smiley, VH-2 si Voltaj.

Programul dedicat Zilelor Craiovei mai cuprinde si o parada cu foc de artificii, doua spectacole, unul de muzica populara, celalalt de folk, intreceri sportive, animatie stradala si numeroase piese de teatru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.