Cinci autoturisme au fost avariate, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui incendiu izbucnit intr-o parcare din municipiul Constanta, locatarii cartierului fiind treziti din somn de o explozie puternica, transmite NewsIn.
Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta au stabilit, din primele cercetari, ca focul a pornit de la un autoturism de lux, insa nu se stie daca a fost provocat de o persoana sau s-a produs din cauza unui scurtcircuit la instalatia electrica. Din rezervorul masinii s-a scurs motorina, iar, in urma unei explozii, alte patru masini aflate in parcare au fost serios avariate.

Echipajele ISU Dobrogea au intervenit pentru stingerea incendiului, reusind sa lichideze flacarile in cateva minute. Din cele cinci autoturisme afectate, unul a ars complet, iar celelalte au fost avariate. Doar doua din cele cinci autoturisme aveau asigurare.

Pompierii, dar si politistii constanteni vor continua verificarile pentru a stabili cauza incendiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.