Toti oamenii mint la un moment dat, nu exista sinceritate absoluta. Motivele minciunii si gravitatea ascunderii adevarului sunt cele care fac dintr-o minciuna banala ceva cu adevarat grav.
De ce mint oamenii?

Motivele sunt extrem de numeroase. Unele minciuni sunt bune, ca de exemplu: o greseala mica pe care chiar nu a vrut sa o faca dar care te-ar rani, mai bine sa nu o stii, caci adevarul nu e cel pe care l-ai interpreta tu, acea minciuna “protectoare”. Altii mint sa para altceva decat ceea ce sunt, sau ca sa fie mai respectati, ca sa castige ceva, ca sa ii faca probleme altuia. Alte persoane uneori chiar cred in minciunile pe care le spun, altii o fac cu zambetul pe buze si privindu-te in ochi... Practic fiecare micniuna are motivul ei propriu si maniera in care este spusa depinde de fiecare om in parte.

Si totusi, cum recunoastem un om cand minte?

Pentru cei care nu au abilitati psihologice si nici cunostinte de acest gen suficiente, asa cum este cazul majoritatii oamenilor, corpul are un "limbaj" in cazul minciunii. Este adevarat ca pentru fiecare om acest "limbaj" are caracteristicile lui, insa totusi exista cateva "secrete" generale care se intalnesc la majoritatea oamenilor cand mint.

Afla mai multe despre cum te poti prinde cand un om minte, de aici.


Despre autor:

Healthy

Sursa: Healthy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.