Nici un cuplu bucurestean nu se va putea casatori fara sa planteze un puiet. Regula se va aplica si locuitorilor Capitalei care vor sa isi inmatriculeze un autoturism.
Un proiect aflat in lucru la Primaria Generala a Bucurestiului pregateste o noua sursa de inverzire a Capitalei: toti cei care vor sa se casatoreasca sau care inmatriculeaza o masina vor trebui sa planteze cate un pom. „Starea civila nu va oficia casatoria cuplului pana ce acesta nu va aduce dovada ca a plantat un pom. La fel se va intampla si in cazul celor care vor sa isi inmatriculeze o masina. Primaria va stabili zonele unde se vor planta pomi.

Cei care vor sa se casatoreasca sau sa isi inscrie masina vor merge si vor planta pomul, in zonele stabilite, cu un angajat de la spatii verzi, dupa care i se va face o poza pomului si i se va elibera «parintelui» un certificat de nastere cu numele copacului“, ne-a explicat Robert Ionescu, viceprimarul Capitalei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.