Doi tineri din Craiova care faceau parte dintr-o retea internationala de trafic de droguri, pe relatia Italia – Romania, au fost prinsi de politistii BCCO in timp ce incercau sa vanda peste 200 de grame de hasis, transmite NewsIn.

Andrei Doiu (26 de ani) si Cristian Citu (18 ani) se aflau in atentia politistilor antidrog din luna iunie a acestui an si, potrivit informatiilor de pana acum, acestia ar fi introdus in tara aproape trei kilograme de droguri. Potrivit Politiei, drogurile erau aduse in tara de catre Andrei Doiu, care ascundea „marfa“ in bagajele personale. Cei doi au fost prinsi, miercuri, avand asupra lor cantitatea de 205,6 grame de hasis.

"Cei doi comercializau drogurile in barurile si discotecile din oras, principalii cumparatorii fiind tinerii. Pretul pentru un gram de hasis era de 100 de lei“, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, subcomisar Florentina Popescu. Acesta a mai spus ca tinerii platisera suma de 500 de euro pentru cele 205 grame de hasis iar, daca ar fi reusit sa le vanda, ar fi obtinut peste 5.500 de euro.

Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore in urma unei ordonante emisa de procurorii DIICOT Dolj, iar in cursul zilei de joi urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.