Un legist a identificat "erori" in tratamentul aplicat tinerei. Cazul a ajuns in atentia Secretarului de Stat pe probleme de Sanatate.
Avea o sotie tanara, plina de viata si foarte frumoasa. Andrew Benson si jumatatea sa, romanca Madalina, Mady cum o alintau cunoscutii, se iubeau si isi facusera o multime de planuri impreuna. Nimic nu parea sa prevada finalul brusc al legaturii lor speciale. Pana in ziua in care femeia de 29 de ani a inceput sa se simta rau. A cerut ajutorul medicilor, insa dupa doar cateva zile, a pierdut lupta cu viata. In urma tinerei a ramas un sot indurerat care, la sase ani de la tragedie, se lupta inca sa afle ce a dus la moartea partenerei sale de viata. Acuzele barbatului la adresa neglijentei personalului spitalului Kettering General au fost confirmate, recent, de un medic legist, care a identificat o serie "erori" in cazul tratamentului aplicat Madalinei. Povestea mortii romancei a ajuns, miercuri, in paginile cunoscutului cotidian britanic "Daily Mail".

Ar fi supravietuit tanara daca era tratata in Romania? Spune-ti parerea pe forum !

Ramas singur, Andrew Benson, sotul romancei Madalina, moarta subit, in 2002, acuza medicii si asistentele care s-au ocupat de cazul acesteia ca nu au facut tot ce se putea pentru a o salva. Barbatul se declara "dezamagit" de superiorii de la Kettering General Hospital, care l-au asigurat ca nu a fost vorba de vreo eroare in tratamentul aplicat Madalinei. Cu toate acestea, recent, un medic legist a stabilit ca tanara a cazut victima unor "erori de natura medicala", scrie "Daily Mail".

Internata la spitalul amintit, pe 20 noiembrie 2002, femeia a acuzat, initial, o stare acuta de oboseala. Trei zile mai tarziu, tanara de 29 de ani se plangea de dureri cumplite in zona spatelui. Nu mai putin de 15 medici si sase asistente au ingrijit-o pe Mady Benson. Starea acesteia s-a inrautatir subit. Potrivit fisei de observatie, tanara ar fi avut nivelul de oxigen din sange extrem de scazut si un puls anormal de mare. In momentul in care barbatul sau a venit sa o vada, acesta spune ca si-a gasit sotia in plina criza respiratorie. Personalul medical i-a administrat oxigen, fara folos insa. Femeia a intrat in stop cardio-respirator si a murit.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.