Considerand ca lipsa cartii din viata romanilor nu poate fi decat rezultatul unei deprinderi absente, tamada.ro iti doreste sa transmita pasiunea cititului catre publicul larg si sa suprime pretextul lipsei de timp, prin prezentarea evenimentelor din lumea cartilor precum si prin usurinta cu care vizitatorii site-ului pot avea acces la cartile preferate.

Alaturi de zona de vanzare de carte, Tamada.ro lanseaza revista de cultura on-line „SUPRA”, coordonata de cativa scriitori de valoare, din generatii literare diferite: Traian T. Cosovei, Octavian Soviany, Dan Mircea Cipariu, Cornelia Maria Savu si Lucia Verona. Redactor-sef: Stefania Cosovei.

Conform politicii editoriale anuntate de initiatorii noii reviste culturale on-line, „SUPRA isi propune promovarea acelor valori care nu „ies in fata”, oameni a caror munca o apreciem, dar care nu sunt „favoriti” ai cluburilor de fite. Chiar daca iepurele culturii nu tasneste din orice tufis, noi nu suntem de acord ca „orice carte e un copac taiat!”.

In cadrul magazinului on-line, tamada.ro propune vizitatorilor o colectie de 5.000 de titluri publicate la edituri din Romania, iar in primele 2 saptamani peste 80 de titluri vor beneficia de reduceri de 20% din pretul de vanzare. De asemenea, livrarea comenzilor se va face gratuit in primele 2 saptamani dupa lansare.

Tamada.ro isi propune sa imbunatateasca continuu colectia de carti a magazinului si sa ajunga in cursul anului 2008 sa prezinte peste 20.000 de titluri, publicate in Romania sau in strainatate, existand deja parteneriate cu edituri din Ungaria, Anglia si SUA pentru promovarea cartilor acestora in Romania.

Tamada.ro mizeaza pe un trafic de 5.000 de vizitatori pe zi, din care peste 60% sa devina cititori fideli ai revistei “Supra”, urmand ca anul urmator sa dezvolte politica editoriala si sa depaseasca 10.000 de cititori pe zi.