O adolescenta in varsta de 14 ani gravida in luna a saptea a fost internata intr-un centru de ocrotire din judetul Dambovita dupa ce a reclamat ca a ramas insarcinata dupa ce a fost violata de tatal ei, barbatul fiind cercetat pentru incest, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit Inspectoratului de Politie Dambovita, politistii din cadrul Postului de Politie Corbii Mari s-au sesizat din oficiu, marti, cu privire la faptul ca o minora in varsta de 14 ani din localitate este insarcinata in urma intretinerii de raporturi sexuale cu tatal ei.

"Din declaratiile minorei a rezultat ca, in vara anului 2007 si, ulterior, in luna martie 2008, sub constrangerea tatalui sau, S. Ion, de 47 de ani, din localitate, tanara fata a intretinut raporturi sexuale normale cu tatal sau, constatand, dupa ultimul dintre acestea, ca este insarcinata. Minora a fost examinata la Spitalul Orasenesc Gaesti, unde medicii au stabilit faptul ca este gravida in luna a VII-a", se arata in comunicatul IPJ Dambovita.

Despre acest caz a fost informata Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dambovita, tanara S. F. fiind internata, marti seara, intr-un centru de ocrotire, unde va sta cel putin pana la data la care va naste.

Pe numele tatalui fetei a fost intocmit un dosar penal in care se efectueaza cercetari pentru infractiunea de incest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.