Pentru a preveni o eventuala actiune terorista, care s-ar sprijini pe coruperea tinerilor romani, Serviciul Roman de Informatii a initiat campania "Terorismul... de langa noi", prin care se incearca informarea elevilor in legatura cu semnificatiile culturii de securitate.
Programul "Terorismul... de langa noi" a fost lansat ieri si la Botosani, unde elevii au fost informati ca ar putea deveni "baza de recrutare a potentialilor teroristi", potrivit reprezentantului Biroului de presa al SRI, Alina Dobarceanu. "Cetateanul, si in speta elevul, trebuie sa fie informat cu privire la toate mutatiile din actualul mediu de securitate. Trebuie sa inteleaga terorismul, cum sa participe activ la prevenirea lui. Omul trebuie sa stie cum sa reactioneze si sa nu fie surprins de pericolul terorist", a precizat Dobarceanu, in cadrul seminarului de la Institutia prefectului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.