Expozitia reia fraza celebra rostita de Margaret Thatcher, "There Is No Alternative -TINA" (Nu exisat alternative), in momentul in care s-a referit la capitalul global drept unica teorie economica viabila pentru viitor. Conceputa de artista britanica Olivia Plender, expozitia "TINA" investigheaza efectele sociale ale prabusirii comunismului, istoria britanica dupa regimul Thatcher si relatia intre capitalism si libertate.

Expozitia isi propune sa examineze implicatiile acestor fenomene prin desen, instalatii si lucrari video apartinand unor artisti precum Petra Bauer, Pablo Bronstein, Melanie Gilligan, Anja Kirschner, Ciprian Muresan, Goldin+Senneby si Olivia Plender.

Ciprian Muresan este prezent in cadrul expozitiei cu doua lucrari: seria de 40 de desene numita "Pionieri" si lucrarea "Communism Never Happened", realizata din discuri de vinil cu "Cantarea Romaniei". Ambele lucrari sunt o meditatie asupra experientei comuniste si o propunere de reinterpretare critica prin perspectiva prezentului.

"Lucrarile lui Ciprian sunt extrem de relevante pentru conceptul expozitiei. Comentariul lui se refera la o lume si o experienta aproape necunoscute britanicilor, ocultate timp de aproape jumatate de secol de Cortina de Fier"
, a afirmat Olivia Plender, curatoarea expozitiei.

Ciprian Muresan (nascut in 1977) locuieste si lucreaza in Cluj. Este co-editor al revistei "Version" si editor al periodicului "IDEA arta+societate". Expozitiile sale, individuale si de grup, includ: Kontainer Gallery din Los Angeles (2008), Dvir Gallery din Tel Aviv, Galeria Plan B din Cluj (2006), Studio Protokoll din Cluj si Trafó Gallery din Budapesta (2004).

Expozitia "TINA" va fi itinerata in 2009 la Hatton Gallery Newcastle si Storey Gallery Lancaster.