Doi cetateni romani, care au furat peste 1.300 de euro pe teritoriul Spaniei, au fost retinuti la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, aproape toti banii fiind gasiti in bagajele unuia dintre ei, transmite NewsIn.
Cei doi, Ionel T., 18 ani, si Daniel T., 20 ani, au fost depistati intr-un autocar care se intorcea din Spania. „Pe numele celor doi exista o informatie din partea unei persoane care ii acuza ca ar fi sustras pe teritoriul Spaniei suma de 1.350 euro. In urma informatiei primite, politistii de frontiera au trecut la un control amanuntit al bagajelor si au descoperit asupra lui Daniel T., 1.300 euro bani «revendicati» in sesizare, ca apartinand pagubitului. Cei doi au recunoscut ca au patruns prin efractie in camera reclamantului, fortand incuietoarea, din imobilul din Spania, in care locuiau toti trei si au sustras suma de 1.350 euro“, a declarat, vineri, agent Mihaela Les, purtator de cuvant in cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Arad.
Pe numele celor doi tineri au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale pentru furt calificat, ei fiind prezentati procurorului de pe langa Judecatoria Arad, in vederea luarii masurilor legale ce se impun in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.