40 de persoane au fost evacuate si doua au primit ingrijiri medicale, dupa ce un apartament dintr-un bloc din Sectorul 3 a fost cuprins de flacari, vineri dimineata, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Brigazii de Pompieri a Capitalai, Catalin Eftene.
Potrivit lui Eftene, incendiul a fost anuntat pompierilor la ora 6.20, cand dintr-un aparatament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Alexandru Ipsilanti din Sectorul 3 a inceput da iasa fum.

Pompierii au intervenit cu masti de gaze, pentru ca in apartamentul incendiat erau depozitate foarte multe gunoaie si materiale combustibile.

Desi interventia pompierilor nu a durat decat 40 de minute, locatarii blocului, aproximativ 40 de persoane, au fost evacuati. Doi intre acestia, un barbat si un copil, au primit ingrijiri medicale de la ambulantele de la fata locului. Adultul a fost internat, in cele din urma, in spital.

O comisie de ancheta a fost formata, insa cel mai probabil cauza incendiului a fost o flacara deschisa sau un scurtcircuit produs la reteaua electrica a locuintei, spun pompierii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.