Evenimentul gastronomic "Bucharest Food Festival" va avea loc in perioada 16-19 octombrie, in Piata Unirii din Capitala unde bucatari si cofetari de la 15 restaurante vor pregati mancaruri pentru toate gusturile si pretentiile, anunta organizatorii.

Evenimentul "Bucharest Food Festival" se va desfasura in Piata Unirii, unde, pe o suprafata de peste 3500 de metri patrati, vor fi amplasate corturi in care bucatarii vor prepara produse pentru toate gusturile, de la bucataria traditional-romaneasca si pana la cea italieneasca, ungureasca, indiana sau chinezeasca.

"Bucharest Food Festival" promoveaza conceptul de slow food, in ideea redescoperirii placerii de a manca si a petrecerii timpului de calitate impreuna cu cei dragi, informeaza organizatorii Zarva Communication si Morevents.

Producatorii de alimente ecologice vor fi prezenti la festival cu produsele lor, alaturi de producatorii de slow food din toata tara.

Spectacolul culinar este intregit de prezenta maestrilor culinari, care vor pregati retete delicioase si de programul de divertisment. In cadrul festivalului vor canta in Piata Unirii din Bucuresti: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Mircea Vintila si Orchestra Jandarmeriei.

Bucatarii si cofetarii prezenti vor prepara cel mai lung tort si cel mai lung muschi impletit din Romania. Zona de degustare ofera vizitatorilor posibilitatea de a incerca diversele produse alimentare ecologice, traditionale sau preparate pe loc de partenerii festivalului.

In cadrul festivalului vor fi organizate si cursuri de gatit, sustinute de bucatarii experimentati, care vor fi sustinute in locuri special amenajate si la care se pot inscrie toti cei care vor sa invete sa gateasca o anumita reteta a unei specialitati culinare.

Pe parcursul evenimentului se vor desfasura concursuri pentru: ospatari (cel mai rapid, indemanatic, amabil ospatar), bucatari (cel mai indemanatic, rapic bucatar, cea mai interesanta prezentare de produs ), concurs de indemanare, si pentru vizitatori, cel mai rapid mancator sau bautor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.