Lucarile de modernizare a pasajului Universitatii din Bucuresti se vor finaliza pe 15 decembrie, desi firmele angrenate in proiect cerusera ca termen luna februarie 2009, a anuntat astazi primarul general al Capitalei Sorin Oprescu

Anuntul vine dupa ce municipalitatea solicitase, in doua randuri, incheierea lucrarilor pana la sfarsitul lunii septembrie si, respectiv, pana la jumatatea lunii octombrie, ambele termene fiind insa depasite.

Lucrarile de refacere si modernizare a pasajului vizeaza, in principal, placarea peretilor si a pardoselii, introducerea de scari rulante, aranjarea spatiilor comerciale si montarea de ascensoare pentru persoanele cu dizabilitati.

Primaria Capitalei va plati pentru lucrarile de modernizare a pasajului Universitatii peste patru milioane de euro (circa 15,1 milioane de lei), conform datelor publicate pe site-ul guvernamental de licitatii.

Beneficiarele contractelor sunt consortiul alcatuit din firmele S.C. Delta ACM 93 si S.C Metroul, care a castigat proiectarea si executia lucrarilor, si firma Cilas C.F., care asigura consultanta si asistenta tehnica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.