Dansul reprezinta manifestarea unei culturi, ritmul si savoarea unei tari si, cu siguranta, cea mai potrivita metoda prin care orice turist poate ajunge in inima unui anumit loc, pentru a-l intelege in totalitate. Frobestraveler ne prezinta cele mai interesante destinatii pentru iubitorii dansului.
  • Flamenco: Sevilia, Spania

Dansul este, fara indoiala, oglinda culturii tinuturilor din intreaga lume. Pocnetul violent al mainilor si pasii apasati sunt elemente caracteristice ale dansului flamenco, care impresioneaza necunoscatorii si-i insufletesc pe cei ce-l practica. Chiar daca multe orase din Spania pretind ca au cei mai pasionati si mai talentati dansatori, se stie ca Sevilia este adevaratul “leagan” al flamenco-ului. In oras exista numeroase scoli de flamenco, precum Taller Flamenco, unde turistii au posibilitatea de a invata pasii si miscarile de baza.

Mai multe astfel de destinatii gasiti aici.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.