Initiativa legislativa ce interzice organizarea de petreceri sau nunti in corturi sau in apropierea imobilelor de locuit a fost adoptata luni pe articole de deputati, urmand a fi supusa votului final marti.
Organizarea de petreceri si utilizarea de aparatura muzicala in corturi sau amenajari in preajma imobilelor de locuit va fi interzisa, daca deputatii adopta marti o initiativa a mai multor parlamentari de la majoritatea partidelor. Noul text interzice organizarea de petreceri si utilizarea de aparatura muzicala de natura a tulbura linistea locuitorilor, in corturi, in alte amenajari, sau in spatiu neacoperit, situate in perimetrul apropiat imobilelor cu destinatia de locuinte sau cu caracter social, in mediul urban.

Modificarea facuta la Legea pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice a trecut de Senat in martie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.