Avocatul Ion Ilie Iordachescu este noul decan al Baroului Bucuresti. Acesta a obtinut, la alegerile care au avut loc duminica, 848 de voturi favorabile, din totalul de 3.041, fara sa se inregistreze nici o contestatie.
Consiliul Baroului Bucuresti a convocat, pe 5 octombrie, Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara a Avocatilor, cand au fost programate si alegerile pentru desemnarea noului decan al Baroului Bucuresti, dupa decesul lui Cristian Iordanescu in decembrie 2007. In prezentarea facuta colegilor, Ion Ilie Iordachescu a declarat ca "este regretabil ca, in calitatea mea de consilier al Consiliului Baroului Bucuresti ales in anul 2007, nu am reusit, pana in momentul de fata sa transpus in practica programul pe care mi l-am propus privind schimbari radicale in activitatea noastra profesionala datorita opozitiei permanente pe care am intampinat-o, a divergetii de opinii si a mentalitatilor care persista in legatura cu profesia de avocat", se arata pe site-ul Baroului Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.