Un agent de politie din comuna Capusu Mare, judetul Cluj, a decedat, duminica, in urma unui accident de circulatie, in timp ce facea constatari la un accident rutier produs cu putin timp in urma, transmite corespondentul NewsIn.

O masina marca Skoda Octavia care circula cu viteza mare dinspre Huedin spre Cluj-Napoca a intrat in masina de politie pe care agentul Ioan Aurel Agrisan o parcase regulamentar. Agentul constata un accident rutier, in urma caruia un autoturism s-a rasturnat dupa o curba deoarece nu a adaptat viteza la conditiile de carosabil, in conditiile in care in zona ploua, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, Raluca Seucan.

"Masina agentului de politie era parcata pe acostament, asadar in afara carosabilului, iar Skoda Octavia intrase pe contrasens, deoarece soferul a pierdut controlul volanului, lovind mai apoi masina de politie”, a declarat Raluca Seucan pentru NewsIn.

Agentul Agrisan a fost prins intre masina de politie si masina rasturnata si a decedat in drum spre spital, in ciuda eforturilor de resuscitare ale paramedicilor de pe ambulanta.

Politistul avea 32 de ani, era casatori si avea doi copii.

Soferul autoturismului Skoda Octavia se face vinovat de ucidere din culpa si risca intre 5 si 15 ani de inchisoare, in cazul in care s-a constatat ca bause, iar daca nu a consumat alcool, pedeapsa este de la 1 la 5 ani. Acesta are 33 de ani si este din judetul Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.