Meteorologii au anuntat ca, incepand de sambata seara si pana luni la pranz, ploile vor reveni in majoritatea zonelor tarii, unde se asteapta cantitati de 25-30 litri pe metru patrat, informeaza NewsIn.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis astazi o atentionare cod galben pentru 27 din judete din nord, centru, est si sud, inclusiv municipiul Bucuresti.

"Izolat, cantitatile de apa vor depasi 50–60 de litri pe metrul patrat in Maramures, nordul Olteniei, in cea mai mare parte a Munteniei, a Dobrogei si a Moldovei, precum si in sudul si estul Transilvaniei", precizeaza ANM.

Duminica, vremea se va raci in majoritatea regiunilor, cu maxime pana la 19 grade, iar vantul va prezenta intensificari locale.

"In zona montana, vantul va sufla puternic, iar la altitudini de peste 1.800 m precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare", a mai anuntat ANM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.