Cursa Tarom cu 37 pasageri la bord a aterizat de urgenta la Viena, din cauza unei depresurizari la cabina pasagerilor, constatata de pilotul aeronavei, a declarat astazi pentru NewsIn purtatorul de cuvant al companiei Madalin Tudor.

"La ora 8.57, ora Germaniei, pilotul cursei Tarom care pilota un Airbus A318, a constat pe bordul de afisaj o defectiune la sistemul de depresurizare al aeronavei in cabina pasagerilor si a luat decizia aterizarii de urgenta pe aeroportul din Viena. Defectiunea a fost constata la aproximativ 40-50 de minute de la decolare" a declarat Madalin Tudor, potrivit NewsIn.

El a precizat ca in conformitate cu procedurile s-a luat decizia aterizarii pe cel mai apropiat aeroport si anume pe cel din Viena. Pasagerii au ajuns la sol fara probleme, iar aceasta decizie de aterizare este una standard, este reglementata international. Cei 37 de pasagerii au fost imbaracati, sunt in siguranta si in jurul orei 11.45, ora locala urmeaza sa fie imbarcati in zborul regulat Viena-Bucuresti care va decola in aproximativ 10 munute.

"Va fi o intarziere de aproximativ trei ore. Imi cer scuze pasagerilor in numele Tarom pentru intarziere. Reprezenatantii companiei Tarom au asigurat pasagerilor asistenta necesara de la debarcare si pana la imbarcare" a mai spus purtatorul de cuvant al companiei Tarom", a spus Madalin Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.