Narcis Valentin Diaconu, de 34 de ani, lucreaza de aproape 11 ani ca sofer la societatea Publitrans SA Pitesti, firma care asigura transportul urban de calatori pe raza municipiului Pitesti.
Alaltaieri dupa-amiaza, omul a fost batut crunt de un grup de tigani, in apropierea statiei de autobuz Coremi, din zona de nord a orasului. In apropierea statiei respective exista mai multe blocuri in care locuiesc, in majoritate, etnici rromi. Soferul a povestit ca in zona respectiva spargerea geamurilor vehiculelor, cu precadere a celor de transport urban, e una dintre distractiile preferate ale tiganilor. „Plecasem din statie cand doi insi, dintre care unul cu mustata, mi-au barat calea. Am oprit, ca sa nu-i lovesc. De pe trotuar, cineva mi-a spart geamul la autobuz cu o piatra. M-am dat jos sa il prind. Atunci au tabarat pe mine vreo opt persoane, iar cel cu mustata m-a lovit de mai multe ori. Noroc ca a oprit un alt coleg care trecea pe acolo si mi-a sarit in ajutor, impreuna cu cativa calatori pe care ii avea in masina. Altfel nu stiu ce as fi putut pati“, a spus soferul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.