O tanara dansatoare de 21 de ani a ramas fara picioare dupa ce o butelie a explodat la terasa unui strand din Pitesti.

Madalina Stanculescu (21 de ani) cere judecatorilor sa fie despagubita de o firma de imbuteliere cu 600.000 de euro pentru ca in urma unei explozii a ramas infirma pe viata.

Magistratii Judecatoriei Pitesti au inceput ieri dezbaterile intr-un proces mai putin obisnuit. Ei trebuie sa stabileasca cine se face vinovat pentru explozia unei butelii de dioxid de carbon de la un dozator de bere, petrecuta in urma cu trei ani, pe o terasa din Pitesti. In urma deflagratiei, prietena barmanului, care se afla in vizita la acesta pe terasa, Madalina Stanculescu, si-a pierdut ambele picioare.

In acest dosar, procurorii i-au trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa pe Marian Ciungu, gestionar al SC Pan Trading, pentru faptul ca a depozitat butelia laolalta cu produse alcoolice, si nu intr-o magazie speciala, si pe Gheorghe Carlig, angajat responsabil Control Tehnic de Calitate la Stingo Somet SA, pentru ca nu a verificat butelia inainte de a o aviza CTC. Prietenul victimei, barmanul Aurel- Alin Alexandru, cercetat pentru nerespectarea prescriptiilor legale in materie de manipulare si depozitare a buteliei, s-a sustras urmaririi penale.

Tanara, la tratament in Austria

Judecatorii au amanat ieri procesul, intrucat firma Stingo Somet, responsabila civilmente, nu a primit citatia. La termenul de ieri nu s-a prezentat nici Madalina, fiind plecata la tratament in Austria. Avocatul tinerei, Dan Mihai Pantoiu, ne-a declarat ca solicita in numele tinerei daune morale si materiale in valoare de 600.000 de euro.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.