Potrivit surselor, planul lui Vasile Bosnigeanu prevedea lichidarea lui Ionel Cristinel, cel cu care isi impartea piata locala a prostituatelor din Calarasi. In schimbul eliminarii rivalului sau, Bosnigeanu urma sa-i dea 30.000 de euro unui asasin platit, Damian Panait.

Conform acelorasi surse, interlopul din Calarasi a fost ajutat in indeplinirea planului de o alta persoana, Aurel Stefan, zis si "Sobolanul".

Pe numele barbatului, in varsta de 35 de ani, existau doua mandate de urmarire generala la nivel national, unul emis pe 1 august 2008 pentru prostitutie si un altul de pe 24 septembrie pentru tentativa de omor.

Potrivit unui comunicat al IGPR, remis, joi, agentiei NewsIn, Bosnigeanu, care se sustragea mandatului de arestare preventiva emis de Tribunalul Calarasi a fost prins pe 31 septembrie in Bucuresti de ofiterii Serviciului Urmariri din cadrul IGPR si, intrucat se stia ca este deosebit de periculos si ca ar putea fi inarmat, s-a apelat si la ajutorul mascatilor de la SPIR.

Interlopul a fost condus sub escorta si incarcerat in Arestul politiei din Calarasi, urmand a fi prezentat ulterior instantei pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva si continuarea activitatilor specifice.


REALITATEA.NET - Moda asasinatelor comandate a ajuns ši în România