Potrivit surselor, planul lui Vasile Bosnigeanu prevedea lichidarea lui Ionel Cristinel, cel cu care isi impartea piata locala a prostituatelor din Calarasi. In schimbul eliminarii rivalului sau, Bosnigeanu urma sa-i dea 30.000 de euro unui asasin platit, Damian Panait.

Conform acelorasi surse, interlopul din Calarasi a fost ajutat in indeplinirea planului de o alta persoana, Aurel Stefan, zis si "Sobolanul".

Pe numele barbatului, in varsta de 35 de ani, existau doua mandate de urmarire generala la nivel national, unul emis pe 1 august 2008 pentru prostitutie si un altul de pe 24 septembrie pentru tentativa de omor.

Citeste si:

Potrivit unui comunicat al IGPR, remis, joi, agentiei NewsIn, Bosnigeanu, care se sustragea mandatului de arestare preventiva emis de Tribunalul Calarasi a fost prins pe 31 septembrie in Bucuresti de ofiterii Serviciului Urmariri din cadrul IGPR si, intrucat se stia ca este deosebit de periculos si ca ar putea fi inarmat, s-a apelat si la ajutorul mascatilor de la SPIR.

Interlopul a fost condus sub escorta si incarcerat in Arestul politiei din Calarasi, urmand a fi prezentat ulterior instantei pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva si continuarea activitatilor specifice.


REALITATEA.NET - Moda asasinatelor comandate a ajuns ši în România