Liceenii claselor a XII-a sau a XIII-a si studentii cu rezultate bune la invatatura, care provin din familii cu venituri mici, pot aplica, pana pe 15 martie 2009, pentru 5.500 de burse "Inventeaza-ti viitorul!", pe care Fundatia Dinu Patriciu le va oferi in anul scolar 2009-2010, relateaza NewsIn.

Fundatia va acorda 5.000 de burse in valoare de 200 de lei pe luna, pentru elevii de liceu, si 500 de burse a cate 300 de lei pe luna, care vor fi oferite studentilor. Bursele vor putea fi prelungite pana la incheierea studiilor universitare, in cazul in care beneficiarii isi mentin performantele la invatatura.

Formularul de inscriere poate fi completat online, pe pagina de internet a fundatiei (www.fundatiadinupatriciu.ro), unde se gasesc toate informatiile necesare candidatilor. Solicitantii sunt eligibili chiar daca primesc deja burse de la alte institutii sau organizatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.