Primaria sectorului 2 va investi peste 150 de milioane de euro in proiectele propuse de catre SC Proiect Bucuresti, printre care o telegondola pe raul Colentina pana la lacul Herastrau.
Arhitectii Institutului Proiect Bucuresti au propus primarului de la sectorul 2, Neculai Ontanu, o serie de proiecte de urbanism. Potrivit arhitectilor, problemele bucurestenilor sunt traficul, lipsa spatiului verde, lipsa pietelor agroalimentare si lipsa semafoarelor din intersectii.

Printre proiectele propuse pentru sectorul 2 se numara reabilitarea Caii Mosilor (zona veche), amenajarea de noi zone verzi, in special in zona Creanga, unde ar trebui sa se construiasca un parc numit Parcul “Ion Creanga”, spun inginerii. “Spatii verzi mai sunt necesare si in zona Obor pe caile ferate”, spune directorul general al SC Proiect Bucuresti, Viorel Constantinescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.