Patru membri ai clanului Spoitoru din Capitala, printre care si fratele celebrului interlop Fane Spoitoru, au fost retinuti, marti dimineata, pentru trafic de droguri, iar un al cincilea membru este cautat de politistii antidrog, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.
Potrivit surselor, Ion Migdal, fratele lui Ion Titisor, cunoscut in lumea interlopa drept Fane Spoitoru, a fost retinut in jurul orei 4.00, pe soseaua Oltenitei din sectorul 4, in imediata apropiere a unui club de noapte. Ceilalti trei membrii ai clanului au fost retinuti, de asemenea, in Capitala, dupa actiuni in forta ale mascatilor bucuresteni si procurorilor DIICOT.

Cantitatile gasite la cei patru nu sunt impresionante, insa sunt suficiente, spun sursele, pentru a contura infractiunea de trafic de droguri. Un al cincilea membru, despre care informatiile arata ca ar fi implicat intr-o retea de trafic de droguri este cautat de politistii de la crima organizata.

De asemenea, politistii sustin ca au inregistrari video care arata ca membriiacestei grupari au distribuit droguri mai multor dealeri din Capitala.

Cei patru sunt audiati la aceasta ora de procurorii DIICOT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.