Trei femei sunt cercetate de politistii constanteni dupa ce sub identitati false au indus in eroare mai multe societati pentru achizitionarea de active ale unor societati de turism, prejudiciul estimat fiind de un milion de euro, informeaza, duminica, Inspectoratul Judetean de Politie Constanta.

Politistii spun ca, in perioada februarie - august 2008, cele trei persoane s-ar fi folosit de identitati si calitati false, care apartineau unor persoane cu functii de conducere din cadrul a doua societati din Eforie cu profil turistic. Politistii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor spun ca acestea au indus in eroare mai multe persoane, pe care le-au convins sa plateasca, in avans, diverse sume de bani, totalizand peste 1.000.000 euro, in vederea achizitionarii unor active din patrimoniul societatilor.

Anchetatorii le-au prezentat pe Emilia M. de 41 de ani, din Constanta, si Stela B. de 35 de ani, din localitatea Nazarcea, Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta si fata de care s-a dispus cercetarea in stare de retinere, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals privind identitatea, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.

Ele urmeaza sa fie prezentate judecatorului cu propunere de arestare preventiva. Politistii o vor prezenta si pe Ioana U., cea de-a treia persoana cercetata in acest caz, Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta pentru luarea masurilor legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.