Muzicianul austriac Waldeck, cunoscut in toata lumea pentru ca reuseste o combinatie inedita intre muzica anilor prohibitiei americane si ritmurile contemporane de nujazz si downtempo, concerteaza in aceasta seara, incepand cu ora 22.00, in Club Fabrica.
Concertul din aceasta seara face parte din turneul de promovare a ultimului album, "Ballroom stories", lansat in august 2007, in Austria si Germania, potrivit paginii oficiale de myspace a artistului, http://www.myspace.com/officialwaldeck , informeaza NewsIn.

Albumul a fost bine primit de critici si se pare ca va avea acelasi succes ca albumele sale anterioare, "Balance of force" (1998) si "The night garden" (2001), ultimul fiind vandut in peste 100.000 de exemplare.
Klaus Waldeck si-a inceput cariera muzicala in 1996 cu EP-ul "Northen Lights", care a castigat atentia lumii muzicale prin piesa "Aquarius", devenita cunoscuta in toata lumea. Catalogata ca nujazz, trip-hop sau downtempo, muzica artistului vienez combina calm ritmurile de tango si swing ale anilor '20 si '30 cu cele de dub, reggae si dark-beats.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.