Trei elevi ai Liceului de Arte din Sibiu au fost transportati miercuri la pranz la spital, dupa ce o bucata de tavan de doi metri patrati s-a prabusit peste ei in timp ce se aflau in clasa, transmite NewsIn.

Incidentul s-a petrecut chiar la terminarea orelor, intr-o sala in care se aflau 22 de elevi de clasa intaia. Trei copii au fost transportati cu ambulantele la Spitalul de Pediatrie. Nici unul nu a necesitat internare, iar doar unul dintre ei s-a ales cu zgarieturi.

Conducerea Liceului de Arte a anuntat despre acest incident Inspectoratul Scolar Judetean, iar la fata locului au ajuns si reprezentanti ai Primariei si Autoritatii pentru Sanatate Publica care au demarat o ancheta. Pentru moment nu se cunosc cauzele acestui incident.

Clasa unde s-a prabusit o parte din tavan face parte din corpul nou al Liceului de Arte, care a fost construit acum trei ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.