Cinci persoane sunt audiate de procurorii bucuresteni, in urma efectuarii a zece perchezitii care au avut loc miercuri dimineata in capitala, pentru comiterea a mai multe infractiuni de violenta, precum tentativa de omor sau sechestrare, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.
In acelasi timp, un al cincilea suspect, un cunoscut sportiv Dinamo Brasov, cu grad de politist, este cautat, la aceasta ora, de politisti, banuindu-se ca si el face parte din acest grup infractional periculos. Conform surselor, fratele acestuia ar fi unul dintre cei audiati.

Conform surselor, anchetatorii ar detine probe prin care pot dovedi ca membrii grupului ar fi fost filmati in timp ce bateau mai multe persoane, ar fi injunghiat o alta, pe langa toate acestea, existand si plangeri pentru sechestrare sau vatamare corporala. Politistii si procurorii ar avea indicii, totodata, care ar dovedi ca toti cei sase sunt recuperatori de bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.