Desigur, intrebarea are un raspuns clar. Si mai scump, si mai ieftin. In functie de pretentiile fiecaruia. Chiar daca, in ultimii ani, presa ne-a obisnuit cu astfel de titluri, un Revelion in Romania este, de regula, mai ieftin decat unul in strainatate.

Si asta pentru ca, cheltuielile pentru transport sunt mult mai mici daca va hotarati pentru o destiantie interna. Pe de alta parte este foarte adevarat ca multi hotelieri din Romania au tarife mult peste cele practicate in afara granitelor. De aceea uneori, unele vacante similare din punct de vedere calitativ pot fi total deosebite din perspectiva preturilor.

In ciuda ofertei variate pentru strainatate prognozele pentru Romania sunt stralucite. Destinatiile interne traditionale pentru Revelion – cum ar fi Valea Prahovei, Maramuresul, Judetul Brasov si Bucovina – vor fi si anul acesta la mare cautare. Statiunile “de lux” pentru aceasta perioada – Sinaia, Predeal si Poiana Brasov – practica tarife destul de mari, dar asta si din cauza lipsei unei capacitati adecvate de cazare. In aceasta zona hotelurile de trei si patru stele sunt putine comparativ cu cererea extrem de mare. De aceea preturile la munte, de Craciun si Revelion, depasesc tariful unei vacante in muntii Austriei, in marile capitale europene sau pe crestele inzepezite ale Bulgariei.

Munte. Unde? Raspunsul il gasiti aici.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.