“Traim intr-o cultura a vizualului, a primei impresii si tocmai de aceea avem nevoie sa intelegem cum sa ne folosim capitalul de imagine. Poate asa nu am mai copia “modelele” pe care le vedem pretutindeni si am incerca sa fim autentici. In aceasta editie vom incerca sa prezentam cat mai bine modul in care un proaspat absolvent de facultate ar trebui sa apara in fata unui angajator sau chiar in fata presei”, a declarat Alice Teodorescu, coordonator PR Tea.

In plus, intr-o lume ca a noastra, in care vezi zilnic sute de oameni, sansele de reusita cresc daca reusesti sa mentii acea prima impresie buna in fata persoanei din fata ta. In Romania, persoanele publice sunt in general cele care apeleaza la sfaturile unui profesionist in vederea crearii unei imagini cat mai bune. Insa oricine poate fi consiliat in construirea imaginii.

Evenimentul PR Tea este organizat de PRIME Romania, Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare cu sprijinul Carturesti, editura Polirom, Sapte Seri, RRM FM, Smart FM, Metropotam, Studentie.ro, IQAds, Wall Street & 9AM. Pentru mai multe detalii puteti accesa blogul evenimentului, www.prtea.wordpress.com, iar pentru a participa la acest eveniment va puteti inscrie la adresa prtea_inscrieri@yahoo.com pana la data de 23 septembrie.