Zeci de angajati romani ai firmei Bechtel acuza, intr-o scrisoare trimisa Companiei de Autostrazi, ca sunt discriminati de firma turca Enka, partener Bechtel. Turcii fura si fac un lucru de zece ori, dar tot prost, spun muncitorii

Desi autostrada Bechtel mai are mult pana va fi terminata, muncitorii romani spun ca au ajuns la capatul rabdarii.

Mai multe zeci de muncitori romani de la autostrada Transilvania au trimis recent Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) o scrisoare in care firma turceasca Enka, subcontractor al firmei Bechtel, este acuzata ca ii discrimineaza, ca angajatii acesteia fura banii publici si ca aplica romanilor tratamente jignitoare.

Scrisoarea, trimisa de „colectivul de angajati ai companiei de autostrazi Bechtel, punctul de lucru Chiridis-Bihor si Savadisla-Cluj, oameni cu buna-credinta si frica de Dumnezeu, fara ganduri nationaliste sau sovine“, nu este semnata, cei care au redactat-o afirmand ca ar risca sa fie „dati afara fara drept de apel“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.