Inspectorii primariei sectorului 3 au dat amenzi de aproape 19.000 de lei pentru nerespectarea normelor de protectie a spatiilor verzi si salubritate, in perioada 8-19 septembrie, au anuntat, edilii sectorului, potrivit NewsIn.
Zonele controlate de inspectorii Serviciului de Protectia Mediului, Inspectie si Salubritate au fost Camil Ressu, Calea Vitan, Baba Novac, Ramnicu Sarat, Anastasie Panu si Burebista. Inspectorii au verificat zonele unde sunt santiere de constructii, cu scopul prevenirii si asigurarii starii de salubritate, eliminarii depozitelor de gunoi sau de resturi de materiale de constructii de pe domeniul public.

Locuitorii sectorului 3 pot semnala incalcari ale legii privind protectia mediului si respectarea normelor de salubritate si igiena la dispeceratul primariei sectorului 3 (telefon 9854, apelabil non-stop) sau la Directia de Gospodarie Locala, la numarul de telefon 021.341.07.09.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.