Potrivit primelor informatii, Marius Militaru, care era insotit de o jurnalista, conducea un autoturism Renault. El nu a dat prioritate si a intrat in coliziune cu o masina a Armatei, in care se aflau trei ofiteri, spun aceleasi surse.

In urma impactului, masina purtatorului de cuvant al Directiei generale de jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost proiectata intr-un alt autoturism parcat pe marginea soselei, iar cei trei ofiteri si ziarista au fost raniti.

Cei trei ofiteri ai Ministerului Apararii se intorceau dintr-o misiune in care il insotisera pe ministrul bosniac al apararii, a declarat pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al MAp, Andreea Dumitru.

Citeste si:

Cei trei ofiteri au fost consultati la fata locului de un echipaj SMURD, insa starea lor este buna si nu au necesitat spitalizare, a precizat Andreea Dumitru.

Marius Militaru, a declarat, pentru NewsIn, ca isi recunoaste vina in cazul accidentului pe care l-a provocat duminica seara si ca este preocupat de starea celor patru raniti. Acesta a adaugat ca va suporta toate pagubele produse in urma accidentului.

Politistii veniti la fata locului i-au ridicat permisul lui Marius Militaru, acesta urmand a fi cercetat pentru vatamare corporala.