Trei ofiteri si o ziarista au fost raniti, duminica seara, in sectorul 5 din Capitala, dupa ce purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, a intrat cu masina intr-un autoturism al Ministerului Apararii, au declarat, pentru NewsIn, surse din politie.

Potrivit primelor informatii, Marius Militaru, care era insotit de o jurnalista, conducea un autoturism Renault. El nu a dat prioritate si a intrat in coliziune cu o masina a Armatei, in care se aflau trei ofiteri, spun aceleasi surse.

In urma impactului, masina purtatorului de cuvant al Directiei generale de jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost proiectata intr-un alt autoturism parcat pe marginea soselei, iar cei trei ofiteri si ziarista au fost raniti.

Cei trei ofiteri ai Ministerului Apararii se intorceau dintr-o misiune in care il insotisera pe ministrul bosniac al apararii, a declarat pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al MAp, Andreea Dumitru.

Cei trei ofiteri au fost consultati la fata locului de un echipaj SMURD, insa starea lor este buna si nu au necesitat spitalizare, a precizat Andreea Dumitru.

Marius Militaru, a declarat, pentru NewsIn, ca isi recunoaste vina in cazul accidentului pe care l-a provocat duminica seara si ca este preocupat de starea celor patru raniti. Acesta a adaugat ca va suporta toate pagubele produse in urma accidentului.

Politistii veniti la fata locului i-au ridicat permisul lui Marius Militaru, acesta urmand a fi cercetat pentru vatamare corporala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.