Promisiunile autoritatilor ca problema locurilor de cazare pentru studenti va fi rezolvata s-au dovedit a fi si anul acesta simple vorbe in vant.
40.000 de studenti ai facultatilor de stat, cu aproximativ 5.000 mai multi decat anul trecut, nu vor avea locuri in camine, ceea ce va duce la inrautatirea starii invatamantului si la coruptie, sustin organizatiile de studentesti din tara noastra. "Criza locurilor in camine si bursele mici sunt cauzele principale ale starii proaste ale educatiei universitare.

Problemele incep din anul I, cand, la marea majoritate a universitatilor, studentii nu primesc camin. Se vad nevoiti sa se angajeze si scoala cade, astfel, pe locul doi. Studentii invata cand apuca, nu mai iau note mari, ceea ce face sa nu aiba locuri in camine si intra, fortat de neglijenta autoritatilor, intr-un cerc vicios", a precizat, citat de NewsIn, presedintele Uniunii Studentilor din Romania, George Paduraru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.