Razvan Capanescu, Creative Director la Publicis si Corina Bernschutz, Inovative Director la Starcom sunt cei doi jurati care vor reprezenta Romania la cea de-a 21-a editie a festivalului de publicitate Eurobest, care va avea loc la Stockholm, la inceputul lunii decembrie.

Propunerea juratilor din fiecare tara pentru Eurobest este realizata de ambasadori ai festivalului Cannes Lions. In Romania, reprezentanta a festivalului este Teodora Migdalovici, care a precizat pentru NewsIn criteriile avute in vedere. "Cand propunem jurati, ne gandim in egala masura la oameni care au jucat un rol capital pentru industrie, si suntem reverenti fata de trecut, dar si la oameni care performeaza astazi intr-un mod remarcabil, cu constanta, cu rezultat, fara sa fie neaparat niste produse media. Ii recomandam cu precadere pe acei juniori ai industriei care au un parcurs profesional curat, intrucat credem cu multa convingere ca este nevoie de oameni cu coloana vetrebrala si de oameni cu o cultura a business-ului", a precizat Teodora Migdalovici.

Daca pana acum trei ani Romania nu avea niciun membru in juriu, anul 2008 aduce doi membrii la doua categorii diferite: Razvan Capanescu la TV/ Cinema, Print, Outdoor si Radio, iar Corina Bernschutz la categoria Creative Media.