Pentru ca, cel putin din punct de vedere teoretic sezonul de vara a luat sfarsit, atat turistii cat si agentiile de turism se orienteaza catre vacantele de weekend. Deoarece urmatoarea vacanta “oficiala” pentru majoritatea dintre noi, nu va avea loc decat in decembrie-ianuarie, iata cateva propuneri de weekenduri organizate catre destinatii externe. Toate aceste oferte au un singur lucru in comun: pretul mic.

  • Atena – de la 192 euro

Atena se incadreaza in acea categorie de destinatii care trebuie neaparat vizitate, macar o data in viata. Un weekend poate fi alternativa perfecta pentru ca putini sunt cei care si-ar sacrifica vacanta de vara…sau pe cea de iarna pentru cateva zile sau saptamani petrecute intr-o capitala destul de aglomerata. Cu o populatie de peste 3 milioane de locuitori, Atena este un oras viu si frenetic. Daca veti petrece mai multe zile aici veti fi socati de rapiditatea cu care orele se succed in acest oras dedicat turismului si tuturor segmentelor sale. Adevarul este ca Atena reprezinta o destinatie ideala din acest punct de vedere.

Oferta: Pana la sfarsitul lui octombrie poti petrece un weekend intr-un hotel de trei stele din capitala elena la un pret destul de mic. Tariful este de minim 192 de euro si include: biletul de avion tur/retur, cazarea in camere duble si micul dejun. Atentie insa, oferta este valabila in limita locurilor disponibile.

  • Amsterdam – 262 euro

Capitala Olandei nu este nici pe departe o destinatie ieftina astfel incat gasirea unor oferte accesibile reprezinta uneori o adevarata provocare. Destinatia merita insa toate eforturile. Red Light District, Coffee Shop-uri, flori, canale, halbe de bere, terase la malul apei, muzee, mori de vant, biciclete, brandy, “roti” de cascaval, hidrobiciclete, vaporase, cluburi, dans, parcuri, gradini... iata doar cateva dintre cuvintele-cheie care caracterizeaza aceasta capitala a unei lumi lipsite de prejudecati, care ramane insa frumoasa datorita unor reguli stricte si a unei supravegheri riguroase si constante. Aparent un haos, in realitate un paradis foarte bine organizat.

Oferta: Un weekend care include doua nopti de cazare la un hotel de doua stele, transportul cu avionul tur/retur si micul dejun va va costa, de persoana, 262 de euro. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile pana la data de 15 decembrie 2008.
Click aici pentru a descoperi si alte destinatii de weekend ieftine si interesante.