Patru gradinite noi din sectorul 3 au fost date in folosinta, luni, desi nu erau racordate la reteaua de energie electrica sau la cea gaze, insa edilii de sector spun ca vor rezolva problemele in cateva zile si invinuiesc inspectoratul scolar de lipsa educatoarelor la unitatile de invatamant, relateaza NewsIn

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a constatat in cursul zilei de astazi mai multe nereguli la diferite institutii de invatamant din Capitala. Astfel, patru din cele opt gradinite noi date in folosinta de Primaria Sectorului 3, respectiv gradinitele 66, 67, 68 si 71, sunt nefunctionale din cauza mai multor probleme de constructie, care ajung chiar la neracordarea cladirilor la retelele de energie electrica si gaze.

"Racordurile la utilitati se vor face in cateva zile. Mai este un sifon stricat la instalatia sanitara, pe care il vom schimba, astfel ca gradinitele vor functiona foarte bine. Marea problema este lipsa cadrelor didactice. La cinci gradinite noi nu avem educatoare", a precizat, pentru NewsIn, primarul sectorului 3, Liviu Negoita.
ISMB sustine, insa, ca absolut toate gradinitele din Bucuresti, implicit cele din sectorul 3, au personal didactic.

Anul acesta, peste 10.000 de copii din Capitala nu au avut loc in gradinite, in conditiile in care mai multe dintre constructiile noi promise de edili pentru anul scolar 2008-2009 nu au fost finalizate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.