Cea de-a 6-a editie a Targului Gaudeamus - Carte Scolara se deschide miercuri la Casa Radio, de la ora 12.00, in prezenta ministrului Educatiei, Cristian Adomnitei, si va avea loc pana pe 28 septembrie, anunta organizatorii.

Evenimentul este organizat de Radio Romania in colaborare cu Uniunea Editorilor din Romania, cu sprijinul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si este destinat facilitarii contactului direct intre oferta educationala a editorilor si principalii sai beneficiari (elevi si cadre didactice), la inceputul unui nou an scolar.

La cele aproape 30 de standuri prezente, elevii si profesorii vor putea gasi manuale si auxiliare, lucrari din bibliografia scolara, cursuri pe suport multimedia, materiale didactice, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice.

Programul de vizitare este de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 19.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 si 14.00, accesul la eveniment este liber.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.