Presupusii criminali, cinci studenti de 19 ani si alti trei suspecti, au atras victimele intr-o casa de tara si le-au masacrat, pe rand, pe parcursul unei veri intregi, potrivit cotidianului. Trei fete si un baiat, cu varste de 16-17 ani, provenind din cercuri cu legaturi cu miscarea punk, au fost obligati sa consume alcool si ucisi cu lovituri de cutit, potrivit unui ritual satanist, apoi taiati in bucati.

Agresorii au facut ulterior un foc de tabara si au consumat bucati din cadavre. Anchetatorii au gasit capetele victimelor in locul in care fusese provocat focul.

Suspectii au fost arestati in timpul profanarii unui cimitir din regiune. In cursul interogatoriilor si in urma verificarii apelurilor telefonice, anchetatorii si-au dat seama de legatura tinerilor cu moartea adolescentilor respectivi.

"Satana ma va ajuta sa scap de responsabilitate", a declarat unul dintre suspecti. Agresorii le-au aplicat "666 lovituri de cutit" victimelor, conform "ritualului satanist", a informat cotidianul.