Un copil de 14 ani din localitatea sibiana Paucea a ajuns la spital, in coma, dupa ce a cazut de pe un balansoar improvizat din materiale provenite de la demontarea unui pod, fiind lovit in cap de o grinda, relateaza NewsIn

„Cei sase minori si-au confectionat un balansoar cu ajutorul uneia dintre grinzile depozitate si a unui suport metalic. In timpul jocului, unul dintre minori a cazut la pamant, moment in care grinda a cazut de pe suportul metalic si l-a lovit pe acesta in zona capului, minorul ramanand in stare de inconstienta", a declarat astazi Luciana Baltes, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu.

Minorul a fost transportat mai intai la spitalul din Medias. „Copilul a ajuns la noi in coma. A fost internat la reanimare unde a fost stabilizat hemodinamic, i s-a curatat plaga si i s-au administrat perfuzii, fiind ulterior transportat cu un echipaj SMURD la Sibiu", a informat Dorin Igna, director medical Spitalul Municipal din Medias.

Potrivit medicilor sibieni, copilul nu va fi operat pentru moment si va ramane sub observatie pe compartimentul Anestezie Terapie Intensiva. Cercetarile in acest caz sunt continuate de politisti din cadrul Politiei Municipiului Medias.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.