Noua panze extrem de valoroase, printre care un Chagal, un Rivera si un Soutine, au fost furate in plina zi dintr-o locuinta din Los Angeles, locatarii fiind acasa, a anuntat marti politia, anuntand o recompensa de 200.000 de dolari pentru gasirea operelor de arta, relateaza NewsIn.
Furtul, a carui prejudiciu este evaluat la milioane de dolari, a fost comis la 23 august intr-o locuinta din Encino. Identitatea victimelor nu a fost dezvaluita.

Hotii au intrat printr-o usa descuiata, in timp ce proprietarii erau in casa. Potrivit unui membru al politiei locale, hotii erau foarte bine informati si au avut si mult noroc.

"Incercam sa aflam cat de sofisticati sunt hotii, pentru a afla daca este posibil ca aceste opere de arta sa apara undeva sau daca cineva le va tine ascunse zece ani, inainte de a incerca sa le vanda in strainatate", a spus oficialul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.