Institutul Cultural Roman organizeaza cursuri de limba romana destinate rezidentilor straini din Bucuresti, indiferent de nivelul acestora de pregatire, iar cursantii vor beneficia de experienta unor cadre universitare de la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti.

Cursurile de limba romana sunt destinate atat celor care "inca invata sa pronunte 'Buna ziua' si 'Ma numesc...', cat si celor care vor sa-si aprofundeze sau sa isi dezvolte cunostintele de limba romana", informeaza un comunicat al ICR.

Rezidentii straini din Bucuresti, dornici sa studieze limba romana in aceasta toamna, sunt asteptati sa se inscrie la cursurile organizate de Institutul Cultural Roman pana luni, 15 septembrie 2008.

Cursurile se desfasoara in perioada 22 septembrie – 25 noiembrie 2008, in zilele de marti si joi, intre orele 6.30 si 8.30 p.m., la Liceul "Alexandru Vlahuta" (Str. Scoala Floreasca nr. 5, zona Dorobanti, Bucuresti). Grupele, organizate pentru toate nivelurile, de la incepatori la avansati, vor fi formate din 8-10 cursanti, iar pretul modulului, de 36 de ore, este de 800 RON.

Aceasta este a doua sesiune de cursuri de limba romana destinate strainilor si organizate de Institutul Cultural Roman in Bucuresti, dupa sesiunea din ianuarie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.