Decizia poate fi atacata cu recurs. Aceasta este a doua oara cand Tribunalul Bucuresti respinge actiunea Rodicai Culcer.

Ziarista a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, insa magistratii acestei instante au trimis dosarul spre rejudecare la Tribunal.

Cel de-al doilea proces al Rodicai Culcer cu Societatea Romana de Televiziune (SRTV) se refera la modificarea contractului sau de munca.

"Am dat TVR in judecata pentru ca mi-a fost amputata fisa postului. Nu se poate ca prima atributie sa fie dreptul de a participa la propria evaluare, iar a doua sa fie aceea de a raspunde de echipamentul tehnic", a declarat, in data de 11 ianuarie, pentru NewsIn, directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport, Rodica Culcer.

Ea a adaugat ca singurele persoane pe care le are in subordine sunt doua secretare si ca ea mai semneaza numai fisele de pontaj ale acestora.

Citeste si:

In timpul acestui proces, aparatorul Societatii Romane de Televiziune a depus mai multe hotarari ale Consiliului de Administratie. La randul sau, avocatul Rodicai Culcer a adus in instanta decizii asemanatoare ale Curtii Drepturilor Omului de la Strasbourg.

"Am ramas fara toate atributiile editoriale pentru care am dat concurs, ceea ce e anormal. Fisa postului a fost semnata doar de domnul Sassu (Alexandru Sassu, presedinte-director general al SRTv - n.r.) si mi-a fost trimisa, in luna noiembrie, prin posta, deoarece eu aveam cateva zile de concediu medical in acea perioada", a mai spus Culcer.

Directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport a afirmat ca procesul putea fi evitat daca aceasta ar fi fost si dorinta conducerii TVR.

"Paralel cu actiunea judecatoreasca, am trimis un memoriu Serviciului Juridic prin care mi-am exprimat nemultumirile. Avea 30 de zile sa imi raspunda, dar nu a facut-o", a explicat Rodica Culcer. Directorul din TVR a mai declarat ca a cerut de la departamentul Resurse Umane fisele de post ale persoanelor din subordinea sa, dar nu a primit niciun raspuns.

Organigrama TVR decisa in sedinta Consiliului de Administratie din 17 octombrie 2007 a impartit Directia de Stiri, redenumita Directia Emisiuni Informative si Sport, in doua sectii: departamentul de stiri si departamentul de sport.