Evolutia numarului de accidente, a mortilor si ranitilor grav intre 1992 si 2007 in Bucuresti (sursa: Brigada de Politie Rutiera)

In judetul Mehedinti, pe drumul intre Calafat si Drobeta Turnu Severin doua persoane, intre care un ofiter SRI, si-au pierdut viata, iar alte patru au fost ranite intr-un accident produs, in noaptea de sambata spre duminica.

Accidentul a avut loc putin dupa miezul noptii, pe DN 56, intre localitatile Simian si Hinova, unde un sofer a pierdut controlul volanului, iar masina sa a lovit violent autoturismul condus de Valentin Lance, in varsta de 42 de ani, ofiter in cadrul Serviciului Roman de Informatii.

In urma impactului, ambii soferi au murit pe loc, iar sotia lui Valentin Lance a fost grav ranita, alaturi de ceilalti trei pasageri care se aflau in cealalta masina. Ieri dimineata, in localitatea Comarnic, trei persoane si-au pierdut viata, iar alta a fost ranita intr-un grav accident rutier petrecut pe Drumul National 1, unde un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar plin cu turisti. Din primele cercetari politistii au stabilit ca un autoturism de teren Audi Q7, care circula cu viteza mare pe directia Brasov - Bucuresti, a intrat pe contrasens, unde a lovit un autocar plin cu turisti. In urma impactului deosebit de violent, trei persoane aflate in autoturismul de teren au murit pe loc, iar o a patra, aflata in aceeasi masina, a fost grav ranita, fiind transportata cu o ambulanta la spitalul din Sinaia.