Razvan Krivach a castigat trofeul Cerbul de Aur la festivalul de la Brasov, incheiat sambata seara, cu piesa "Too Much Love Will Kill You", iar Cerbul de Bronz, precum si Premiul de popularitate au revenit tot concurentilor romani.
Trupa Biondo din Suedia a primit premiul al doilea, Cerbul de Argint, cu melodia "Shine", in timp ce, tot din partea Romaniei, Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu au castigat Cerbul de Bronz, cu "The Universe", iar Annamari Dancs, care a interpretat "Burnin" a obtinut Premiul de popularitate, din partea publicului.

Francezii de la 3Nity au primit Premiul special al juriului, pentru melodia "Say Something".

Juriul celei de-a 16-a editii a Festivalului Interntional de Muzica Pop, Cerbul de Aur, a fost prezidat de Dida Dragan si compus din Alfredo Tisocco (Italia), Antero Paivalainen (Finlanda), Eugen Doga (Moldova), Horia Moculescu, Marty Cintron (solist al trupei No Mercy), Rolf Wetzel (Germania), Valeriu Lazarov si Victor Socaciu.

Festivalul s-a desfasurat in Piata Sfatului din Brasov, in perioada 3-6 septembrie.

Razvan Krivach -"Too much love"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.