Cinci persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in judetul Bistrita-Nasaud, dupa ce masina Aro in care se aflau s-a prabusit in raul Bistrita de la o inaltime de circa zece metri, transmite corespondentul NewsIn.
Accidentul s-a produs pe drumul judetean care leaga localitatile Bistrita Bargaului de Colibita. Soferul unei masini Aro, in care se aflau 11 persoane, membre ale trei familii, care vroiau sa mearga la iarba verde, a tras dreapta pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism care a intrat in depasire in curba. Acostamentul drumului a cedat, iar masina Aro s-a prabusit in rau.

O femeie a fost grav ranita si a fost dusa cu un elicopter SMURD la Targu Mures, avand, cel mai probabil, o fractura de coloana, iar alte patru persoane au fost transportate la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud cu rani grave.

Politistii bistriteni organizeaza filtre pentru a descoperi autorul accidentului, respectiv soferul unui autoturism Ford care a intrat in depasire intr-un loc nepermis, iar apoi a disparut de la locul faptei. In cazul in care va fi prins si va fi gasit vinovat, el risca sa ramana fara permis si sa aiba dosar penal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.