Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, Attila M., in varsta de 34 de ani, din Bucuresti, l-a sunat pe administratorul unei firme, prezentandu-se ca fiind “directoarea Elena din cadrul Ministerului Sanatatii” si i-a cerut o sponsorizare pentru o organizatie umanitara. Barbatul, care se dadea femeie, a incercat sa-l impresioneze pe patronul fimei, spunandu-i ca are nevoie de 1970 de lei pentru a avea grija de niste copii bolnavi de SIDA, care necesita dializa.

Cei doi au stabilit sa se intalneasca in zona Dorobanti, insa, in momentul in care "directoarea Elena" a primit banii au intervenit politistii. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca barbatul a mai comis in acelasi mod alte trei fapte, prejudiciul total fiind de aproximativ 3700 de lei.

Cercetarile sunt continuate cu Attila M. in cauza, in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 Bucuresti pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru inselaciune, se mai arata in comunicatul Politiei.