Un barbat din Bucuresti, care obisnuia sa sune la diverse firme pentru a cere sponsorizari recomandandu-se "directoarea Elena din cadrul Ministerului Sanatatii" a fost prins in flagrant de politistii bucuresteni, in timp ce primea aproximativ 20.000 de lei

Potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei, Attila M., in varsta de 34 de ani, din Bucuresti, l-a sunat pe administratorul unei firme, prezentandu-se ca fiind “directoarea Elena din cadrul Ministerului Sanatatii” si i-a cerut o sponsorizare pentru o organizatie umanitara. Barbatul, care se dadea femeie, a incercat sa-l impresioneze pe patronul fimei, spunandu-i ca are nevoie de 1970 de lei pentru a avea grija de niste copii bolnavi de SIDA, care necesita dializa.

Cei doi au stabilit sa se intalneasca in zona Dorobanti, insa, in momentul in care "directoarea Elena" a primit banii au intervenit politistii. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca barbatul a mai comis in acelasi mod alte trei fapte, prejudiciul total fiind de aproximativ 3700 de lei.

Cercetarile sunt continuate cu Attila M. in cauza, in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 1 Bucuresti pentru emiterea unui mandat de arestare preventiva pentru inselaciune, se mai arata in comunicatul Politiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.