Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Radu Croitoru, a declarat ca femeia i-a anuntat pe politisti ca intentioneaza sa isi dea foc, alaturi de fiicele sale, fiind suparata ca sotul sau, Mihai Calciuc (54 de ani) a sesizat politistii din Mangalia ca ea ar fi angajat o persoana sa il omoare.

Femeia a fost consiliata telefonic si ulterior condusa la sediul Politiei Mangalia. In geanta ei, politistii au gasit o sticla de 500 ml cu produs petrolier. Subinspector Radu Croitoru a mai spus ca la sediul politiei a fost adusa si fiica in varsta de 14 ani a celor doi soti, deoarece si fata a spus ca vrea sa se autoincendieze din cauza conflictelor pe care le are cu tatal sau.

Cele doua vor fi consiliate psihologic de un specialist din cadrul I.P.J Constanta, iar zona unde locuieste familia va fi supravegheata de politisti, pentru a putea interveni de urgenta in cazul aparitiei vreunui incident.
Purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, subinspector Radu Croitoru, a declarat, joi, ca Mihai Calciuc, in varsta de 54 de ani, s-a prezentat la politia Mangalia si a reclamat ca sotia sa, Elisabeta Calciuc, ar fi angajat o persoana sa il omoare. Conform primelor cercetari, femeia i-ar fi cerut unui vecin, Gabriel Chirca, sa ii omoare sotul. Chirca i-a spus, insa, vecinului sau ce intentii are femeia si, pentru a-i dovedi ca nu il minte, a sunat-o pe Elisabeta Calciuc in prezenta sotului, discutand despre crima pe care ar fi planuit-o. Cei doi barbati au inregristrat convorbirea telefonica, iar Mihai Calciuc a dus aceasta dovada la politie.
Cazul a fost inaintat la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, femeia riscand sa fie cercetata pentru instigare la omor.